Λουλούδι νεκροκεφαλή; Παράξενα είδη λουλουδιών και οι εικόνες τους

Τα λουλούδια είναι πανέμορφα και τα αγαπάμε. Υπάρχουν όμως και τα είδη εκείνα που πρέπει να είσαι σε καλή διάθεση για να διακρίνεις την πολύ καλά κρυμμένη ομορφιά τους. Δεν είμαστε εμείς αυστηροί… αυτά είναι αμφιλεγόμενα. Ας δούμε τα πιο παράξενα είδη λουλουδιών. Μην ανησυχήσετε δεν θα τα βρείτε στα ανθοπωλεία. Είναι σπάνια και μακριά από εμάς.

-Snap Dragon Seed Pod


Όπως ακριβώς σας το περιγράφουμε στον τίτλο. Λουλουδάκι που το άνθος του μοιάζει με νεκροκεφαλή. Εντάξει, κάποιοι μπορούν να το μπερδέψουν και με αποτυχημένο ποπ κορν… Σοβαρά όμως… κι εσείς νεκροκεφαλή δεν βλέπετε;

-Monkey Face Orchid


Λένε ότι η ορχιδέα συμβολίζει το πάθος. Η εν λόγω θα μπορούσε να συμβολίσει το πάθος μαϊμού. Ας μην περιγράψουμε τα προφανή.

-Virgin Mary in Moon Orchid


Υπάρχει βέβαια και αυτή η εκδοχή ορχιδέας. Αν μέσα της βλέπετε την Παρθένο Μαρία, καλά κάνετε. Είναι η θρησκευτική εκδοχή και παράλληλα μυστήριο απ’ τα λίγα.

-Hooker’s lips


Ω ναι! Χειλάκια σιλικονάτα, κόκκινα και παθιασμένα… Hooker’s lips. Πώς αλλιώς;

-Devil’s hand

Όχι ότι σε λούζει κρύος ιδρώτας με το που το βλέπεις. Χεράκι διαβολικό έτοιμο για όλα τα κακά…

-Bat plant

Νυχτερίδες κι αράχνες… τώρα και σε γλάστρα. Ανατριχιαστικό και απαίσιο. Το λουλούδι νυχτερίδα δεν ξέρουμε πόση καλή ενέργεια μπορεί να φέρει στον χώρο σας.

-Corpse Lily


Δεν είναι μόνο η όψη του χάλια, είναι και η οσμή του. Το λουλούδι αυτό ανθίζει σπανιότατα –ευτυχώς- και το ύψος του μπορεί να ξεπεράσει τα 3,5 μέτρα. Μυρίζει απαίσια γιατί το μόνο που θέλει είναι να προσελκύσει έντομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *